iPhone 5 venteliste og udgivelsesdato i Danmark – hvornår og hvorfor?

Du er sikkert blandt de mange, der ofte stiller sig selv ovenstående spørgsmål. Og man må virkelig sige, at der er mange spørgsmål forbundet med den nye iPhone, der ikke er udkommet nu. Det eneste vi ved er, at den logisk nok kommer til at hedder iPhone 5. Resten er bare rygter og gætværk, som man ikke skal tage for mere, end hvad det er.

Nogle af de rygter der går, taler dog om en ret præcis iPhone 5 udgivelsesdato, men vær opmærksom på, at man godt kan risikere at blive ‘skuffet’, eller hvertfald bedt om at vente i længere tid. Noget tyder på, at den 12. September bliver dagen, hvor vores forventninger skal indfris. Dette bare præsentationen af iPhone 5, så siden da kommer der til at gå yderligere tid, før vi ser den på markedet i Danmark.

http://iphone5-priser.dk/iphone5/venteliste-til-iphone-5-hvornar-udkommer-iphone-5-udgivelsesdato-i-danmark-er-d/

Når først nyheden om iPhone 5’s lancering i Danmark kommer ud, så kan du tro, at der bliver kamp at få fat i de første eksemplarer. For at undgå åben krig mellem kunderne, har mange teleselskaber valgt den løsning, at oprette ventelister i deres butikker, hvor folk så kan blive skrevet på. Det er en mere fredelig og venlig måde at gøre det, især fordi de ikke første omkring ikke får mange nye iPhones hjem. Men det er også derfor, at du nok hellere må tilmelde dig relevante nyhedsbreve fra solide hjemmesider, sådan at du kan få nyheder vedrørende iPhone 5 ventelister og udgivelsesdatoer, så du ikke lige pludselig bliver overhalet af tusindvis af andre, der gjorde det på en smartere måde.

Ligemeget hvordan iPhone 5 kommer til at udforme sig i forhold til design, pris og teknologiske formåen, så er vi sikre på, at den bliver helt fantastisk. Derfor vil det være dét værd, at blive blandt de første, der får fingrene i den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *