Der var engang en drengecykel

Der var engang en drenge cykel der hed Mads. Mads var 8 år gammel og havde en flot grøn og gul farve. Mads tilhørte en dreng som hed Gustav. Gustav elskede sin grønne og gule cykel, for det var nemlig en rigtig drenge cykel! Gustav havde fået sin cykel i fødselsdags gave da han blev 7 år, hans far kom hjem med den om aftenen da han havde fri fra arbejde. Gustavs far arbejder indenfor reklamebranchen, og punktligt har han en stor kunde der sælger cykler, så Gustavs far havde fået en rigtig god pris for den fine drengecykel, Mads.

Så siden den dag har Mads og Gustav været uadskillelige, der er ikke de stier eller grusveje, fortove eller veje som mads og Gustav ikke har slidt asfalten på, ja selv til det store indkøbs marked har Mads været med, når Gustav cykler med sin mor ud for at handle ind. Bedste venner, Gustav og Mads.

Ulykken

En dag da Gustav og Mads var på tur skete der noget forfærdeligt! Gustav cyklede med fuld fart ned af en bakke fyldt med hybenbuske, da han lige pludselig begynder at slingre og slet ikke har kontrol over Mads, Mads er magtesløs og kan slet ikke hjælpe Gustav eller sig selv for den sags skyld, Mads’s hjul er nemlig punkteret.. Mads vælter brat og Gustav flyver ud over styret på Mads. Gustav lander lige i en hybenbusk, og det skal altså lige siges at hybenbuske har rigtig mange torne og dem stak Gustav sig jo på.

Da Gustav og Mads kommer til sig selv og kommer op og stå, kigger de på hinanden, ligesom for at sige, er du okay? Og det er de altså ikke helt, Mads er fyldt med ridser, skrammer, en ødelagt refleks og et punkteret hjul ej at forglemme, altså hans fine grønne og gule lak var helt ødelagt. Gustav havde fået en masse knubs, næseblod og en masse ridser fra hybenbuskene som svig og blødte.

Hjemme igen

Da Gustav og Mads endelig nået hjem, kom Gustavs mor ud til dem, hvad er der dog sket sagde hun? Og så måtte Gustav jo for klarer hvad der var sket og hans mor syntes jo det var helt vildt synd for dem, så imens at Mads var ved cykelhandleren og blive gjort til en fin drenge cykel igen, blev Gustav forkælet hjemme på sofaen med is og tegnefilm og ikke mindst hans mor der hyggede om ham, imens tænkte Gustav ’ihh hvor jeg glæder mig til Mads kommer hjem, næsten som en helt ny drengecykel.