Eksklusive badebukser til mænd

Der findes et hav af badebukser til mænd, men er man modebevidst og stiller krav til kvalitet og mærke skal man være forberedt på at prisen tilsvarende stiger. Hvad enten man ønsker at tilbringe dagen ved stranden, poolen eller i svømmehallen så har adskillelige designere gjort det muligt at være fashionabel på samme tid.

Calvin Klein

Calvin Klein er et amerikansk modehus der blev etableret tilbage i 1968 og er siden blevet særligt kendt for sit undertøj. Calvin Klein er det mærke man skal gå efter hvis man ønsker et par designer badebukser af lækker kvalitet, men stadig til rimelige penge. Calvin Klein laver alt fra klassiske badeshorts og briefs, til mere modeprægede modeller med sæsonens farver. Derudover laver mærket også andet tilhørende beach wear som polo shirts og flip flops, således at man kan skabe et sammenhængende look.

Hugo Boss
Tyske Hugo Boss grundlagt tilbage i 1924 er også værd at nævne når snakken falder på badebukser til mænd. Badebukserne fra Hugo Boss ligger i samme prisklasse som Calvin Klein og designet er mere klassisk end tendens præget. Enkelte designs har skrigende farver, men mønstre og grafik er for det meste udeladt for at skabe et mere eksklusivt look and feel.

Dolce & Gabbana

Det italienske mærke Dolce & Gabbana og har siden deres første selvstændige kollektion i 1986 været anerkendt verden over. Dolce & Gabbana og særligt undermærket D&G, som er tiltænkt den yngre generation der sætter pris på ironi og uhøjtidelig mode, er kendt for at turde en masse i deres kollektioner, hvilket også gør sig gældende for deres herre badetøj. I 2012’s badetøjs kollektion eksperimenteres der med materialer og farver, og prismæssigt ligger de forskellige items en smule højere end de førnævnte mærker, i samme kategori som eksempelvis Christian Dior.

http://woox.dk/badeshorts-til-maend-billige-badebukser-tilbud-udsalg-billabong/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *