Flere nytårsfortsætter mislykkes

Tit sker det at ens nytårsfortsæt aldrig bliver til noget eller mislykkes efter ganske kort tid. Det skyldes tit man har glemt en plan for hvad man vil gøre når man går ind i det nye år, men bare har taget en løsbeslutning om at holde op med at ryge, dyrke mere motion eller lave en opsparing.

De 3 nytårsfortsæt er faktisk nogle af de mest almindelige – og ligeså de mest almindelige som som opgives.

Hvis du kunne tænke dig at stoppe med at ryge, så skal du have en plan for hvordan du kan gennemfører et rygestop. Vil du forsøge med behandling som trance, vil du trappe ned løbende og bruge nikotin tyggegummi, eller vil du tage en kold tyrker som er meget vanskelig

Skal du på diæt, skal du også planlægge. Hvis det er en diæt, er den varrig? Eller vil du hellere sørge for at motionere mere og i såflad hvad vil du lave?
Og til slut hvordan får du sparet penge op. Du ved nok at hvis pengene ikke bliver fra lønkontoen så ryger det meget hurtigt via kreditkortet. Så du kan overveje at lave en konto kun til opsparing og overføre et fast beløb ind når du får penge fra dit arbejde. Er det småpenge du vil opspare, kan du f.eks. have dem i et syltetøjsglas eller sparebøsse i hjemmet.

Hvis du laver dig et nytårsfortsæt, så ved du nu det er vigtigt at lægge en plan.