Trial Evolution til PS3

Tilbage i november 2011 det store spilfirma fra Frankrig kaldet Ubisoft et af de største finske spilfimaer, nemlig Red Lynx.

Et af de PS3 spil Red Lynx er allermest kendt for at have udviklet er motorcross-spillet Trials, og senest er spillet Trial Evolution kommet på markedet som efterfølger til de foregående spil i rækken. Og som forventet er spillet bedre end nogensinde før. Læs hvorfor nedenfor.

Trial Evolution giver spænding og fart

Den største forskel på Trial Evolution og den tidligere udgave er muligheden for at dele de baner man laver med andre. Dette er ikke kun med det man har på sin venneliste på eksempelvis sin Xbox men alle.
Vil man spille selv, har spillet 60 baner, som alle er i forskellige niveauer. Dermed får man både nogle meget lette til ualmindeligt svære baner.
Derudover er spillet også blevet udviklet rent visuelt. I den nye udgave cykler man som spiller ikke kun på indendørs baner, men også på baner i den friske luft. Dette giver spillerne et federe og mere virkeligt end tidligere.

Den grafiske udvikling

Ikke kun på banen er der sket udvikling. Også grafisk er spillet oppet med mange grader. De nye udendørs arealer er ikke kun detaljerede og flotte designet, men også spændende at køre igennem. De enkelte baner bliver på den måde mere spændende at køre igennem end de tidligere har været.

Den dog største forbedring ved spillet er den førnævnt flerspillerdel. Udover at kunne dele sine baner med andre online, så kan man også køre flere på banen på samme tid. Op imod fire spillere kan være på banen på en gang til stor glæde og underholdning.