Hvorfor må jeg ikke gå i dem

Min kæreste siger hele tiden til mig, at når mine Adidas Superstar 2 sko er slidt op, så må jeg ikke købe nogle nye, men hvorfor? Hvorfor skal al mode skifte?

Jeg forstår det ikke. Det er nogle sko jeg er rigtig glade for og har brugt den model de sidste 7 år. Hver gang jeg har slidt et par sko op, så er de blevet skiftet ud med nogen magen til, måske lige med farven til forskel.

Hun mener, at jeg skal have fat i nogle farverige New Balance eller Nike Free, men jeg gider altså ikke at være en modedyr, bare for at være det. Bevars, så har jeg hørt meget godt om Nike Free, men når alle har dem, så er det ikke lige så fedt.

Derfor kan det være at jeg vælger at prøve New Balance sneakers, da de endnu ikke har slået i gennem i samme grad, som Nike Free har gjort det.