Playstation 3

Playstation 3 forkortes ofte som PS3, og er den tredje spillekonsol som producenten Sony Computer Entertainment har produceret og lanceret. Det er en del af den spillekonsol, som kaldes den syvendegeneration.

Med en Playstation 3 kan man både spille mod sig selv, venner og folk online. Playstation 3 giver fremragende lyde og effekter bl.a. ved brug af Blu-ray.

Playstation 3 blev udgivet for første gang i Japan i november 2006, og den er siden da blevet solgt i hele verden. Der er en bredt sortiment af forskellige spil, som specielt unge fyre bruger mange timer på dagligt at spille. Et af spillene er Call Of Duty – Modern Warfare. Mere om denne nedenfor.

PS3 spil

Et af de spil, som har opnået allerstørst popularitet til Playstation 3 er Call Of Duty – Modern Warfare. Der er i alt tre dele af spillet og den tredje del udkom i november 2011. Dagen var stor for mange spillelystne drenge, som havde ventet længe på, at den tredje del af spillet kom ud.

Spillet er imponerende og skræmmende med fremragende effekter. Der er mange timers god og adrenalinfuld underholdning til de som vælger at købe dette PS3 spil.

I den tredje del, nemlig Modern Warfare 3, tager serien udgangspunkt i en verden, som er på kanten af udslettelse. Det er den russiske Vladimir Makarov, som har sendt sin terroristorganisation og styrker fra den russiske hær mod USA og det amerikansk folk. I USA har to specialagenter ansvaret for at fange den russiske skurk.

I Modern Warfare 3 har man som spiller muligheden for at være en del af specialenheder, der skal stoppe russeren. Det indebærer bl.a. at man i spillet får lov at skyde med nogle af de mest avancerede våben i verden.

Køb Modern Warfare 3

Både online og butikkerne kan man købe det populære spil. Spillet koster mellem 3-400 kr. afhængig af sælgersted. Flere steder online har man gode muligheder for at finde spillet til fordelagtige priser, og derigennem opnå gode besparelser.

Modern Warfare 3 er et underholdene og timelangt spil, som sælges og spilles verden over.