Få en god start på din nye stil som blond

Blondiner har det bare sjovere. Sådan lyder ordsproget, og måske har du nu besluttet dig for at finde ud af, om dette nu også er sandt. Så du er gået et smut ned forbi den lokale frisør, og du har fået dine lokker farvet i en smuk blond kulør. Eller måske har du modigt købt en pakke med hjemmefarve og selv stået for processen. Lige meget hvad, så er du nu startet ud på en ny periode som blond. Og for at den skal blive så sjov som overhovedet mulig, har vi nogle forslag.

At være blond er sjovt på mange forskellige måder. Ofte får man mere opmærksomhed, og de lyse lokker får de fleste til at se godt ud. Men blondine-tilværelsen er kun hyggelig, så længe at det blonde hår ser pænt og sundt ud. Blondt hår som ser uplejet ud eller har lange, mørke udgroninger, er nemlig noget af det værste at se på. Det er altså vigtigt, at du tænker over, at du nu som blond har et ansvar for at pleje og passe på din flotte nye frisure. Dette kan du gøre på mange måder en af de oplagte er at bruge Silver Shampoo.

Undgå mørke udgroninger

 

Det første du skal tænke over at gøre, er at farve dit hår regelmæssigt. Den lyse farve skal vedligeholdes for at den forbliver flot, og det kræver altså, at du en gang imellem fornyr den. Dette kan du enten gøre ved frisøren eller på egen hånd. Ofte har frisøren en større chance for at få farven til at være helt rigtig, men du kan til gengæld spare en del penge på selv at stå for farvningen. Hvad du bør gøre, er derfor helt op til dig selv – det er blot vigtigt, at du selv er tilfreds med resultatet.

Plej dit farvede hår med specielle produkter

 

Men det er både dyrt og besværligt at skulle gå til frisøren hver anden uge. Heldigvis kan du som blond også gøre rigtig meget i hverdagen for at holde liv i farven og få håret til at være sundt og se sundt ud. Dette kan du primært gøre med hårplejeprodukter, som er udviklet specielt til at beskytte og pleje hår, som er blevet farvet. Der findes hårkure, mousser og sprays, men særligt shampoo og balsam er et sted, hvor man virkelig kan sætte ind. Klik her og spar penge på din shampoo, det kunne eksempelvis være på Silver Shampoo.

Shampoo og balsam er noget, som de fleste af os bruger dagligt eller i hvert fald hver anden dag. Derfor er det de perfekte plejeprodukter til blondt hår, fordi du automatisk påfører plejen hver gang du er i bad. Disse produkter kan binde farven og på den måde få den til at holde længere. Frem for at vaske farven ud, sørger de altså for at holde den ved lige længere. Samtidig er farvning ofte skadeligt for håret, og det kan nogle af disse produkter hjælpe med at rette op på. De kan nemlig tilføre håret fugt og næring, og på den måde forebygge tørhed og spaltede spidser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *