Derfor skal du rejse til Japan med C&C Travel

I denne artikel vil jeg give dig en 3 gode grunde til at rejse til Japan. Jeg valgt at gøre brug af rejsebureauet C&C Travel da de simpelhent er de førende på markedet, når det gælder skræddersyede rejser.

Hos C&C Travel gør din en ære ud at hjælpe deres kunder med at komme ud til eksotiske destinationer og frembringe netop den rejser som de ønsker at tage på. Samtidig giver C&C Travels eksperter deres råd, til hvordan rejsen bliver endnu bedre.

Japan er kendt for at være et teknologisk damptog som altid har trampet derudaf og dermed altid været et skridt foran alle andre. Men Tokyo er meget mere end dette. De er kendt for ekstraordinær mad oplevelser, deres modige samuraier og en høflighed i verdensklasse, hvilket virkelig får en til at føle sig hjemme. Det sker ofte at man bliver inviteret hjem hos fremmede, for at spise med, Det må du bare ikke take nej til!

  1. Tokyo: Den første grund til at tage ned til Japan er hovedstaden Tokyo. Byen betegnes som en megacity grundet sine 13 millioner indbyggere. Her er der altid liv, ikke på noget tidspunkt af døgnet finder du ikke mennesker. Dette betyder at hvis man skulle blive sulten kl. 03 om natten er der rigelige med muligheder. Tokyo er derudover en by med masser af fest og farver. Så hvis du er en fest glad person er Tokyo en by du bare skal besøge.
    Leg en cykel og gå opdagelse i byen. Tokyo er hjemsted til over 3000 templer så historier er der masser af. Du kan også vælge at tage op i Tokye skytree, som er verdens højeste tårn med 634 meter. Her får du et fantastisk syn ud over byen.
  1. Mad: Som nævnt før er Japan fyldt med gode restauranter. Japan er verdenskendt for sin sushi, hvilket er et must for alle at prøve når man endelig har taget den lange til Japan. Derudover finder du også et utal af Michelin restauranter i landet, som er kommet grundet Japans store passion for mad. I Japan finder du også rigtig meget sundt mad, som samtidig er lækkert, her er sushi igen et godt eksempel.
  1. Hiroshima: Denne by kender vi alle nok, dette var byen som blev bombarderet under anden verdenskrig. Kort tid efter krigen sluttede, besluttede regeringen at genopbygge byen, hvilket gør at den blevet ret så moderne.
    Jeg anbefaler at du tager til Hiroshima Peace Memorial Park, her finder du flere museer med minder tilbage til den blodige tid. Det er helt klart besøget værd.

Læs og hvordan du gøren rejsen til Japan billigere her 

hiroshima