Skånsomt og behageligt undertøj til folk med hudlidelser

Det italienske firma DermaSilk har specialiseret sig i medicinsk tekstil, herunder strømper, handsker, undertrøjer og undertøj, og deres mål er, at give folk med hudlidelser skånsomt og behageligt tøj. DermaSilks produkter fremprovokerer ikke udslæt, ej heller giver det svampe- og bakterieinfektioner det nødvendige spillerum.

DermaSilk er et hjælpsomt tekstilprodukt til folk med hudlidelser

Hudlidelser er globalt udbredt. Udslet og eksem er blandt de mest udbredte hudlidelser i verden, og en dansk instans som Astma og Allergiforbundet slår et ivrigt slag for, at cremer og andre hverdagsting er så skånsomme for huden som muligt. Lider man af en eller anden form for hudsygdom, så skal man være påpasselig med hvad man kommer på huden af sæber, men også af medicin. Der findes heldigvis en lang række producenter af brugbare præparater, som er skånsomme ved huden, men det italienske firma DermaSilk har taget skridtet videre i kampen mod en ikke-irriteret hud – speciel beklædning fra top til tå.

Produktrækken hos DermaSilk er ret enkel at gå til: der er undertrøjer, handsker, undertøj, strømpebukser, leggins og strømper. Til de mindste er der også sparke- og kravledragter. Med udgangspunkt i en hudlidelse som Lichen Sclerosus, som er en autoimmun sygdom, der rammer kvinder i slimhinderne i skeden, så er dermatologisk undertøj et skridt i den rigtige retning. DermaSilks trusser er lavet i rent silke, og har en permanent antimicropisk agent som går ind og kontrollerer og forebygger videreudviklingen af Lichen Sclerosus, i en hvis grad. Det er især kontrollen af den naturlige bakterieflora der holdes i skak, samtidig med at fugt og varme nemt kan afgives så bakterier og svampeinfektioner ikke finder ny grobund.

Lichen Sclerosus er en lidelse som ikke kan behandles til fulde, men symptombehandling kan igangsættes, blandt andet igennem vaginale stikpiller og lindrende cremer. Den medicinske tilgang til lidelsen påbegyndes efter aftale med læge og gynækolog, men terapeutisk undertøj er noget man selv kan gøre – for sig selv. Der er ingen garanti for den virksomme effekt, men kliniske tests og forsøg har vist, at den type undertøj som DermaSilk producerer kan være kløe-, svie- og irritationsnedsættende i skridtet.

Du kan købe DermaSilk her.