Der er mange måder at få rabat på

Flere og flere butikker har de seneste år fået øjnene op for, at danskerne er vilde med rabatter. Det er ikke bare en enkelt butikskæde, der har erfaret dette, men mange forskellige og selv på online tøjbutikker kan eksempelvis anvendes en Smartgirl rabatkode, når man køber tøj fra Smartgirl.dk. Rabatkoder, værdikuponer, medlemskort og almindelig rabat gør det muligt for kunderne at spare penge ved hjælp af procenter på deres køb.

Mange butikker tilbyder kunderne et plastickort, som skal vises ved hvert køb i den pågældende butik. Her optjener man så point for hvert køb, man gør i butikken. Disse point kan man derefter anvende til at købe ting for – typisk på deres hjemmeside – altså ganske gratis, fordi man har optjent pointene ved sine køb i butikken og derfor ikke har betalt noget for pointene, man ikke skulle betale for alligevel.

Andre butikker uddeler stempler på et lille kort, hvor man typisk skal samle 10 stempler, før man får en gave eller kan få en valgfri ting gratis med hjem. Og så er der onlinebutikkerne, der har et system i form af rabatkoder eller værdikuponer. Man skriver koden ind, når man er ved at afslutte sit køb, og alt efter rabatkodens værdi, trækkes det fra det endelige beløb. Især rabatkoder fra Smartgirl er populære blandt de online tøjshoppere.

En Smartgirl rabatkode er gratis, og de florerer på nettet i stor stil. Så er det bare at finde netop den kode, der passer bedst til ens køb, og som giver den optimale rabat. Herudover kører de forskellige selvfølgelig også med ugentlige endda daglige tilbud på varer, fordi de er så bevidste om, at danskerne drages til butikker, hvor der er mulighed for at få rabat og dermed spare penge.

Et af de steder jeg og mine veninder plejer at finde rabatkoder til Smartgirl er på denne side eller denne. De plejer at være super gode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *