Indram dine øjne med et par velformede og velplejede bryn

Dine øjenbryn er et vigtigt fokuspunkt i dit ansigt. Med de rette bryn kan du skabe symmetri og linjer og indramme dine øjne smukt. Det er derfor vigtigt at finde den rette form til dine bryn, så du undgår at se træt ud. Mange er ikke klar over at øjenbrynsformen kan have den effekt at man kommer til at se træt ud. Med permanent makeup kan du få defineret dine øjenbryn og skabt en smuk kontur, som åbner dine øjne op og får dig til at se frisk ud.

Fremhæv dine øjenbryn på en naturlig måde

Permanent makeup, som også går under navnet micropigmentering, er en særligt tatoveringsteknik, hvor der indføres pigment 0,2 mm ind i det yderste hudlag. Med permanent makeup kan du understrege din naturlige skønhed ved at korrigere der hvor der er behov. Permanent makeup til øjenbryn er en ideel skønhedsbehandling for dig, der ikke har tætte øjenbrynshår eller mangler form, ikke har hårvækst på grund af sygdom, dyrker meget sport, har et dårligt syn, ryster på hænderne, eller er født med lyse bryn. Hvis du drømmer om at få perfekte buede øjenbryn er permanent makeup svaret.

Fremhæv din naturlige skønhed

Tanken bag permanent makeup er ikke fuldstændigt at erstatte makeup, men at understrege og fremhæve din naturlige skønhed. Micropigmentering kan bruges til at give dine øjenbryn kontur ved hjælp af naturlighårpåtegning. Micropigmentering kan både bruges til at skabe en 3D effekt af smukke hårstrå uanset om du selv har nogle hårstrå eller ej, eller til skyggelægning til at få dine bryn til at syne tættere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *