Italiensk – ikke kun for begyndere

Der findes is, og så findes der italiensk is, hvor alle kan være vidne til den fantastiske smag du er sikker på at opleve, når du vælger en hjemmelavet is fra Gio. Det bedste af det hele er, at har du behov for en helt speciel is, vil du også have mulighed for at få dette fra Gio – der har formået at lave lidt af hvert.

Det er helt unikt, det er hjemmelavet, det er håndlavet og det er is, når is er allerbedst. Derfor skal du heller ikke tvivle, når du får at vide, at der er mulighed for at få is fra Gio på den restaurant du besøger, eller via frokostordningen på din arbejdsplads. Du har ikke mulighed for privat at købe isen – da Gio ikke handler direkte med private.

Oplev det – en italiensk is

Når du har muligheden for det, er det ikke muligt at sige nej, for med en Gio is, er du sikker på at få kvalitet fra øverste skuffe, der er ofte mulighed for at vælge mellem et meget stort og bredt udvalg af smagsvarianter, og der er mulighed for at vælge mellem flere typer af is. Det giver en hjemmelavet is, der også er en håndlavet is – fra Gio.

Du skal opleve det, du skal helt tæt på det, og du skal finde ud af hvorfor italiensk is smager så godt. Det hele starter med de originale opskrifter fra dengang oldemor var et barn – for de giver en helt speciel smag, der bliver forfinet gennem tiden, hvilket en gang i mellem kan give en helt ny variant.

Det er sådan det skal være, det er sådan det er, når det er hjemmelavet italiensk is, der står på dagsordenen. Vælge du at bestille den fra Gio, er du sikker på at få en smagsoplevelse af de mere unikke.

Læs den sjove historie om hvordan Gio startede her: http://gio.dk