LEGO starwars kæmpe hit hos børn

Som tiden flyver. Min søn han fyldte 9 år forleden og i weekenden fejrede vi hans fødselsdag hvor hele familien var inviteret med. Med over 30 gæster og en ønskeseddel der kunne skrives på en post it, var der rimelig stor sandsynlighed for at han ville få gaver som var ens.

De første to der kom til fødselsdagen var to vennepar. De havde hver deres pakke fra BR med, i præcis samme størrelse. Ved den mindste bevægelse var det tydeligt at høre de begge indeholdte LEGO. De begyndte at joke lidt med det. Tag vores gave først. Nej tag vores.

Min søn kiggede bare på dem og rystede på hovedet. Så åbnede han først den ene pakke og så den anden. Heldigvis var det to helt forskellige LEGO starwars samlesæt. Når jeg tænker over det, er det faktisk ret imponerende så meget LEGO starwars der i grunden findes. For til jul fik han også 2-3 pakker i præcis samme størrelse. Man skulle tro de har lavet hele Imperiets flåde i LEGO.

Men det er jo ikke bare LEGO klodser de laver. Du kan også købe en LEGO skoletaske med starwars motiv for ikke at tale om deres LEGO starwars spil (hvilket i øvrigt har været på ønskelisten de senere år). Og her er der kun tale om deres starwars serie. Derudover har de serier som Ninjago, Chimay, City og Friends og disse serier er vel også produceret i meget andet end bare legoklodser.

Der er ikke noget at sige til at LEGO er tjener masser af penge. Det er altså en imponerende guldgruppe der har fået opbygget. Man fristes jo til at sige et LEGO imperium 🙂

Og når vi taler om imperium og guldgrupper, så må der vel også falde lidt af til Georg Lucas som jeg går ud fra stadig har rettighederne til starwars historierne og starwars brandet.