Den største faldgrube, når det kommer til SEO tekster, er manglende forarbejde

At få skrevet SEO tekster til ens hjemmeside er i dag ikke svært at få gjort, da mange virksomheder udbyder tekstarbejde i form af tekster, der er skrevet direkte ud fra de produkter eller den service, man udbyder, og som man reklamerer for på ens hjemmeside. Man kan enten vælge, at der arbejdes med det allerede eksisterende materiale, man har, eller man kan vælge at få nye tekster skrevet helt fra bunden af. Begge muligheder er lige gode – man skal dog blot sørge for at gøre sit forarbejde fuldt ud.

 

De fleste går nemlig lige på og hårdt, når det kommer til SEO tekster og outsourcer opgaven til en anden virksomhed og har dermed allerede besluttet sig for, hvilke nøgleord teksterne skal indeholde. Dog er det ikke altid givet, at de søgeord, man selv mener, man gerne vil have tekster omkring, nu også er de søgeord, der faktisk vil give en de bedste resultater. Det afhænger nemlig helt og aldeles af, om brugerne på søgemaskinerne nu også benytter disse ord, når de søger, og om det så også er de helt rigtige ord for ens produkt eller service. Det nytter jo ingenting, at man dukker op på nogle ord, som faktisk slet ikke viser sig at få de rigtige brugere ind til ens side.

 

http://www.drejeraps.dk/tekster/seo-venlige-tekster

Derfor er det meget vigtigt, at man gør sit forarbejde fuldt ud og laver en søgeordsanalyse, inden man overhovedet går i gang med processen at skrive SEO tekster. Det er både gældende, hvis man selv vælger at kaste sig over projektet, eller hvis man outsourcer opgaven. Mange virksomheder, der skriver SEO foreslår dog som oftest, at de kan lave analysen for en, hvis man ikke helt har styr på de rigtige værktøjer til opgaven. Det er meget vigtigt for kvaliteten af ens SEO, at man ikke vælger at droppe denne del, da man ellers kan ende med tekster, der slet ikke giver de resultater, man gik efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *