Iværksætter på fuld tid

Rigtig mange iværksættere starter deres forretningseventyr fra privatadressen, og det er ganske udmærket måde at holde omkostningerne nede på. Desværre er der også mange der har svært ved at være 100% produktive inden for hjemmets fire vægge. Der er lige noget der skal males, græsset i haven trænger til at blive slået, vasketøjet skal lige sættes over.

Når du tager beslutningen om at du vil være iværksætter på fuld tid, så skal du også overveje om dine arbejdsbetingelser er mest optimale. Nuvel, det er da dejligt bekvemt ikke at skulle bruge tid på transport til et kontor, men ved at sidde hjemme, risikerer du at arbejde og fritid flyder sammen. Det kan altså både gå ud over arbejdet men lige såvel fritiden.

Der er også de udefra kommende forstyrrelser. Måske lader du ungerne tage tidligt hjem fra skole – du er jo hjemme alligevel. Men også det forstyrre din koncentration og din arbejdsdag.

Du kan f.eks. finde nogle ledige kontorlokaler i et kontorfællesskab. Her er huslejen ofte billig fordi flere deles om fællesarealer og fællesinventar. Du kan også bruge et sted som Aminos Lokalebørs. Her kan du både finde lokaler og kontorpladser.