Seværdigheder på en helikoptertur over Aarhus

Aarhus er kendt som smilets by, og byen oser af kultur og liv året rundt. Èn ting er at opleve byen fra jorden og komme tæt på de forskellige seværdigheder, som byen har at byde på, men noget helt andet og måske endnu mere fantastisk er, at opleve byen oppe fra. Dette er nu muligt i form af en helikoptertur over Aarhus by. Dette er en helt unik og uforglemmelig måde at se byen og dens seværdigheder på og vil for de fleste være en oplevelse for livet.

Ønsker du at se dit eget hjem, der hvor du går i skole eller arbejder, eller der hvor du plejer at gå tur med hunden? Vil du gerne se hvor stort Aarhus Universitet eller Skejby sygehus egentlig er, eller vil du gerne se NRGI Arena, hvor du plejer at se fodbold, oppe fra?  På en helikoptertur kan man ofte selv få lov til at bestemme hvilke dele af byen man ønsker at se, og man kan derfor gøre turen personlig og helt unik.

Aarhus – en by fyldt med kultur

Aarhus er en meget kulturel by hvor der er mange ting at se, også oppefra. En af de nyeste ting når det kommer til kultur i Aarhus er værket Rainbow Panorama, som er placeret på toppen af Aros, hvor det bringer farver og lys til resten af byen, også oppefra. Væksthusene, som er placeret i botanisk have i Aarhus centrum, ser ikke særlig ud når man ser dem i hverdagen, men hvad mange ikke ved, er at væksthusene er formet som et sneglehus, som specielt kommer til sin ret oppefra. 

Så hvad enten du ønsker at se de store kulturelle værker i Aarhus, eller hellere vil have en personlig tur, hvor du ser dit eget hjem, og de steder du normalt færdes, oppefra er et gavekort til en helikoptertur en god idé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *