SMS-lån

Hvis du står og mangler penge nu, kan lånebehandlingen i banken føles som en uendelighed. En nemmere løsning kan derfor være, at foretage et SMS-lån. Her behøver du ikke tage ned i banken og bruge tid på at tale med bankrådgivere og forklare, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Det eneste der skal gøres, er et par hurtige klik på telefonen. Dagen efter vil pengene stå på kontoen. Et SMS-lån er altså hamrende simpelt – find alt om låntypen på http://www.basiskapital.dk/sms-laan/.

 

Det tager kun få minutter at anmode om lånet. Herefter vil de fleste udbydere sende en mail eller en SMS, som skal bekræftes. Det hele kan ofte klares over telefonen, da mange i dag har smartphones, som gør det muligt at bekræfte mailen på trods af, at man ikke er i nærheden af en computer. Når det er klaret, går der kun få timer før udbyderen har godkendt SMS-lånet. Når lånet er godkendt, kan pengene overføres dagen efter – i sandhed et hurtig lån som disse hvor alt foregår over nettet.

 

Det er ikke muligt at låne store beløber over SMS, men det er kun en fordel, da det betyder, at udbyderen kan bekræfte lånet meget hurtigt. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt mellem de mange forskellige udbydere af SMS-lån, men det er en god idé at være grundig, inden lånet gennemføres. Renterne er meget forskellige, så hvis man laver sin research ordentligt, kan der være mange penge og meget tid at spare på et SMS-lån.

 

Når man skal låne penge over SMS, er der kun et par enkelte krav, som skal opfyldes. Låneren skal være fyldt 20 år og have en fast månedlig indtægt. Udbyderen er nødt til at sikre sig, at disse krav opfyldes, da erfaring viser, at meget unge lånere uden fast indtægt, kan have problemer med at betale lånet tilbage.

 

Held og lykke med dit SMS-lån.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *