Find dit barns første cykel

Din datter kommer hen til dig og vil gerne lære at cykle. Hun har hørt sine veninder henne i skolen tale om det, og nu vil hun også gerne lære det, så hun kan vise sine veninder det. Det er tydeligt at skelne ivrigheden i hendes øjne, og du ønsker også, at hun skal lære det. Selv husker du din egen begejstring over at finde balancen og knække koden med hensyn til at kunne cykle helt selv uden hjælp fra mor eller far.

Mørket har sænket sig udenfor og alle butikkerne er lukkede. Jagten efter en ny cykel til din datter må desværre vente til i morgen, men det er din datter ikke særlig enig i. Ivrigheden efter at komme i gang med at lære at cykle er tilstedeværende og til sidst giver du efter, og åbner computeren. Du har nemlig læst, at man på nettet kan finde et bredt udvalg af børnecykler. Du søger derfor på ‘cykler til børn’ og får en masse hjemmesider frem, som du begynder at kigge igennem sammen med din datter. Næsten lige så hurtigt som du kan finde dem frem, peger hun på mange af de cykler, der popper op på skærmen.   En god ting er det dog, da det giver dig et indtryk af, hvad hun er på udkig efter, hvorfor du nu kan begynde at indsnævre søgningen på børnecykler og finde frem til de forhandlere, som har de bedste og billigste priser på nogle af de pågældende cykler til børn, som din datter pegede på.

Klokken er nu blevet mange og øjnene på din datter er begyndt at blive tunge. Endelig har I fået snævret udvalget af cykler ind til en, som hun er ekstra glad. Nu er der blot tilbage at trykke køb og vente på at pakken bliver leveret til døren …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *