Permanent makeup til dine bryn

Manglerne dine bryn form og farve? Mangler dine læber smuk optegning og fylde? Eller virker dine øjne trætte? Alt dette kan permanent makeup hjælpe dig med, at lave helt om på. Den permanente makeup sørger for, at du ser fantastisk ud døgnet rundt, hvad enten du dyrker sport, sveder, svømmer eller lige har sovet. Fænomenet er derfor også blevet mere og mere populært, og flere og flere kvinder verden over, vælger at få fortaget disse behandlinger, enten fordi de i forvejen har svært ved at lægge en smuk og perfekt makeup, eller også fordi de ønsker, at spare en masse tid foran spejlet.

Men hvad kan man så få lavet? Der findes mange forskellige behandlingsformer, forskellige teknikker og ikke mindst med forskellige resultater. Inden man starter en behandling er det vigtigt, at både du og din behandler er helt afklaret med hvad dine ønsker er.

Hvis dine bryn mangler form, er det en god idé at få lavet en diskret skygge under dine egne hår. På denne måde ser de altid flotte og lige ud, alt imens det bliver langt nemmere for dig, at rette dine egne bryn fremover. En ny 3D effekt hjælper også dit udseende med at blive så naturligt som muligt, selvom du har benyttet permanent makeup. Her lægger man små streger ind imellem dine egne hår, så det stadig ligner dine egne bryn. På denne måde opnår du både fylde og flot form med et naturligt look. Denne metode er også god til dig, som slet ingen bryn har, eller hvis du har så lyse bryn, at de virker næsten usynlige. Priserne på denne form for behandling varierer meget. Prisen er dog set til omkring 3.800 kr. for både en skyggelægning + en 3D effekt. Denne pris er med to opfyldninger efter første behandling, da farven ofte vil virke usynlig efter første behandling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *