3 hjulet cykel fra Winther

3 hjulet cykler har gennem tiden været et stort hit blandt mange børn, og de populære cykler bliver stadig brugt flittigt rundt omkring hos de danske børnefamilier. Der findes naturligvis mange forskellige modeller og typer af trehjulede cykler, og kan også fås i mange flotte farver, men hvilken skal man lige vælge? Se det er et godt spørgsmål, især når der kan købes så mange i god kvalitet.

Det klassiske valg er uden tvivl en Winther trehjulet cykel, som er lavet i det velkendte design og har siden første dag på markedet i 1938, været lavet i mange farver og farvekombinationer. Det danske mærke er kendt for sin passion for flotte detaljer, høj sikkerhed, gode kvalitet og ikke mindst det lækre design, som også findes i alle deres produkter. Denne 3 hjulet cykel har et smart lille tippelad, som kan fyldes med både sand, bamser og andre sjove ting, så dit barn nemt kan transportere rundt med sit legetøj. Tippeladet er en fantastisk detalje, da dit barn hurtigt finder ud af hvilke muligheder det giver i forbindelse med leg. På denne måde bruger dit barn fantasien på bedst mulig måde, alt imens de forbedre og opbygger god balance og motorik. Cyklen er velegnet til børn mellem 1-4 år, og koster på tilbud 539,00,- hos www.cykelpartner.dk.

Der er også lavet en nyere Winther 3 hjulet cykel model med nye flotte farvekombinationer og en lav sædehøjde. Denne cykel er rigtig god til de mindste, men har dog ikke noget tippelad. Dog er begge modeller af Winthers trehjulet cykler lavet i en specielt slagfast pulverlakering, som gør, at cyklen kan klare al slags vejr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *