Cykelstole efter behov hos Cykelpartner.dk

Mange børnefamilier bruger cykelstole, når de skal have deres små børn med på cykeltur. Derfor findes der også mange forskellige typer og modeller, som kan sættes forskellige steder på din cykel.  De fleste cykelstole anbefales til børn mellem 1-6 år alt efter stolens størrelse og maksimumvægt.

Hvis man ønsker en cykelstol til dit barn, som sagtens kan sidde selv, kan man prøve et barnesæde fra Bulldog, som kan købes med eller uden beslag. Dette er en nem og simpel udgave af en velkendt barnestol, som man kender dem, og koster nu kun 279,00,- med beslag og 79,00,- uden beslag.

Ønsker man alligevel en almindelig klassisk cykelstol, er en Yepp cykelstol et rigtig godt alternativ. Denne stol passer til de fleste cykler på markedet, da den både kan sidde på cykler med eller uden bagagebærer. Hele stolen er blød og let, og er derfor utrolig behagelig for dit barn, at sidde i. Sikkerheden er helt i top med både 5 punkts sikkerhedssele, fodstøtter der kan justeres, samt det stødabsorberende design. Denne stol er beregnet til børn op til 6 år (max. 22 kg), og er nem at montere. Dog er det vigtigt at have i mente, at der skal købes ekstra beslag, hvis man har planer om at bruge cykelstolen på mere end én cykel. Denne cykelstol fra Yepp har en indbygget lås, så man uden bekymringer kan gå fra cyklen, og der følger naturligvis 2 nøgler med ved købet.

Yepp har desuden lavet en Front model, som skal monteres forrest på cyklen. Denne er dog til børn omkring 3 år, og har en maksimum vægt på 15 kg. Denne model har nogenlunde samme egenskaber med høj sikkerhed og god kvalitet. Derudover er denne model udstyret med en beskyttelsesbøjle.

Begge Yepp modeller findes i mange flotte og spændende farver, og koster lige nu kun 949,00,- på tilbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *