STAR T HER Rotating Header Image

September, 2013:

Cykelglæde

Opgrader din cykel og optimer din præstation 

Cyklen har opnået stor status og i Danmark er det et særdeles velkendt syn i trafikken. Cykling som sport har også oplevet et boost i takt med den stigende interesse for cykelløb såsom Tour de France og Giro d’Italia og lignende løb. Det er bestemt ikke et særsyn at se racercykler på landevejene. For mange er cyklen blevet meget mere end et transportmiddel, det er blevet en sport, en hobby og en passion. Hvis du er blandt de mange som tilbringer meget tid på cyklen, så kan du få meget glæde af at udskifte og opgradere din cykels hjulsæt for at kunne optimere og forbedre din præstation.

Værn om din cykels vigtigste aktiv

Cykelhjulene udgør cyklens vigtigst aktiv og er derfor et af de steder du med fordel kan sætte ind, hvis du ønsker at opgradere din cykel. Ved at opgradere hjulsættet kan du optimere din cykel let og enkelt. Hvis du ønsker øget fart samt at forbedre din præstation så er et stærkt og aerodynamisk hjulsæt vejen frem. Med mavic cosmic carbone hjulsæt kan du få meget mere ud af din cykel. Mavic cosmic carbone er udviklet specielt til at øge din fremdrift.

Mavic Cosmic Carbone SL M10 hjulsæt

Et populært valg blandt mange cykelryttere er Mavic Cosmic Carbone SL M10 hjulsæt, som er designet ifølge fysikkens aerodynamiske principper. Det er den unikke kombination af letvægtshjulsæt i carbon og aluminium samt formen, der gør hjulsættet både ultra let men solidt og utrolig velkørende.

Få info om cykelsko her.

Indram dine øjne med et par velformede og velplejede bryn

Dine øjenbryn er et vigtigt fokuspunkt i dit ansigt. Med de rette bryn kan du skabe symmetri og linjer og indramme dine øjne smukt. Det er derfor vigtigt at finde den rette form til dine bryn, så du undgår at se træt ud. Mange er ikke klar over at øjenbrynsformen kan have den effekt at man kommer til at se træt ud. Med permanent makeup kan du få defineret dine øjenbryn og skabt en smuk kontur, som åbner dine øjne op og får dig til at se frisk ud.

Fremhæv dine øjenbryn på en naturlig måde

Permanent makeup, som også går under navnet micropigmentering, er en særligt tatoveringsteknik, hvor der indføres pigment 0,2 mm ind i det yderste hudlag. Med permanent makeup kan du understrege din naturlige skønhed ved at korrigere der hvor der er behov. Permanent makeup til øjenbryn er en ideel skønhedsbehandling for dig, der ikke har tætte øjenbrynshår eller mangler form, ikke har hårvækst på grund af sygdom, dyrker meget sport, har et dårligt syn, ryster på hænderne, eller er født med lyse bryn. Hvis du drømmer om at få perfekte buede øjenbryn er permanent makeup svaret.

Fremhæv din naturlige skønhed

Tanken bag permanent makeup er ikke fuldstændigt at erstatte makeup, men at understrege og fremhæve din naturlige skønhed. Micropigmentering kan bruges til at give dine øjenbryn kontur ved hjælp af naturlighårpåtegning. Micropigmentering kan både bruges til at skabe en 3D effekt af smukke hårstrå uanset om du selv har nogle hårstrå eller ej, eller til skyggelægning til at få dine bryn til at syne tættere.