STAR T HER Rotating Header Image

August, 2013:

Italiensk – ikke kun for begyndere

Der findes is, og så findes der italiensk is, hvor alle kan være vidne til den fantastiske smag du er sikker på at opleve, når du vælger en hjemmelavet is fra Gio. Det bedste af det hele er, at har du behov for en helt speciel is, vil du også have mulighed for at få dette fra Gio – der har formået at lave lidt af hvert.

Det er helt unikt, det er hjemmelavet, det er håndlavet og det er is, når is er allerbedst. Derfor skal du heller ikke tvivle, når du får at vide, at der er mulighed for at få is fra Gio på den restaurant du besøger, eller via frokostordningen på din arbejdsplads. Du har ikke mulighed for privat at købe isen – da Gio ikke handler direkte med private.

Oplev det – en italiensk is

Når du har muligheden for det, er det ikke muligt at sige nej, for med en Gio is, er du sikker på at få kvalitet fra øverste skuffe, der er ofte mulighed for at vælge mellem et meget stort og bredt udvalg af smagsvarianter, og der er mulighed for at vælge mellem flere typer af is. Det giver en hjemmelavet is, der også er en håndlavet is – fra Gio.

Du skal opleve det, du skal helt tæt på det, og du skal finde ud af hvorfor italiensk is smager så godt. Det hele starter med de originale opskrifter fra dengang oldemor var et barn – for de giver en helt speciel smag, der bliver forfinet gennem tiden, hvilket en gang i mellem kan give en helt ny variant.

Det er sådan det skal være, det er sådan det er, når det er hjemmelavet italiensk is, der står på dagsordenen. Vælge du at bestille den fra Gio, er du sikker på at få en smagsoplevelse af de mere unikke.

Læs den sjove historie om hvordan Gio startede her: http://gio.dk

LEGO starwars kæmpe hit hos børn

Som tiden flyver. Min søn han fyldte 9 år forleden og i weekenden fejrede vi hans fødselsdag hvor hele familien var inviteret med. Med over 30 gæster og en ønskeseddel der kunne skrives på en post it, var der rimelig stor sandsynlighed for at han ville få gaver som var ens.

De første to der kom til fødselsdagen var to vennepar. De havde hver deres pakke fra BR med, i præcis samme størrelse. Ved den mindste bevægelse var det tydeligt at høre de begge indeholdte LEGO. De begyndte at joke lidt med det. Tag vores gave først. Nej tag vores.

Min søn kiggede bare på dem og rystede på hovedet. Så åbnede han først den ene pakke og så den anden. Heldigvis var det to helt forskellige LEGO starwars samlesæt. Når jeg tænker over det, er det faktisk ret imponerende så meget LEGO starwars der i grunden findes. For til jul fik han også 2-3 pakker i præcis samme størrelse. Man skulle tro de har lavet hele Imperiets flåde i LEGO.

Men det er jo ikke bare LEGO klodser de laver. Du kan også købe en LEGO skoletaske med starwars motiv for ikke at tale om deres LEGO starwars spil (hvilket i øvrigt har været på ønskelisten de senere år). Og her er der kun tale om deres starwars serie. Derudover har de serier som Ninjago, Chimay, City og Friends og disse serier er vel også produceret i meget andet end bare legoklodser.

Der er ikke noget at sige til at LEGO er tjener masser af penge. Det er altså en imponerende guldgruppe der har fået opbygget. Man fristes jo til at sige et LEGO imperium 🙂

Og når vi taler om imperium og guldgrupper, så må der vel også falde lidt af til Georg Lucas som jeg går ud fra stadig har rettighederne til starwars historierne og starwars brandet.