STAR T HER Rotating Header Image

July, 2013:

Find nøjagtig hvad du søger ved hjælp af din websøgemaskine – uanset hvad det er!

Vi kender det alle. Vi hører, ser eller prøver noget, som er nyt for os og vi bliver interesseret i, at vide mere om det. År tilbage kunne vi høre os ad hos familie og venner eller tage en tur på biblioteket, for at lære mere om det. Heldigvis kan vi i dag via internettet og vores websøgemaskine med ét enkelt klik, finde alt hvad vi har brug for at vide. Dette kan komme dig til gode, som har fået øjnene op for en ny hobby – for eksempel at strikke.

 

Kom godt i gang med din nye hobby

At fremstille tøj, hatte, halstørklæder, servietter, puder og meget, meget mere med to strikkepinde er langt fra så let, som det ser ud til. Der er meget, som er nødvendigt at vide omkring størrelser, kvaliteter, mønstre osv.. Alt dette kan du forhøre dig ad om i butikkerne, men du kan let søge informationen på egen hånd hjemmefra sofaen af!

 

Når du starter for første gang vil du mangle strikkepinde, godt garn og flotte opskrifter. Én af udbyderne i denne verden, som har alt hvad hjertet begærer er mærket Drops. Hjemmefra sofaen kan du lynhurtigt åbne din websøgemaskine og skrive nøgleord på, hvad du søger. Dette kunne meget vel bare være ordet ”Drops” eller mere specifikt ”Drops garn”. Frem vil komme alt den information du har brug for – tilmed meget overskueligt.

 

Mere end bare information

Når først din websøgemaskine har sendt dig til en website med det du mangler, kan du være heldig at du også kan købe det, direkte fra siden. Drops og andre garnmærker har forhandlere både i gågadens butikker, men også på internettet. Produktet vil blive sendt direkte til din dør og du kan komme i gang med din nye hobby. Held og lykke!

Brug din egen bambus til en bordplade til hjemmet

Bambus kan med fordel bruges i og uden for hjemmet. Ofte ser man bambusplanten i de danske haver i form af hække, små buske eller lignende, men flere og flere tager bambussen med ind i huset, og bruger den til at dekorere hjemmet. Bambusplanten har et hav af forskellige anvendelsesmuligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser, hvis du vil pynte dit hjem med den smukke plante.

En af de muligheder du har, hvis du ønsker at bruge bambusplanten i dit hjem, er en bordplade af bambus. Bambusplanten er hårdere end langt de fleste træsorter, og derfor er bambus specielt velegnet til bordplader og andre ting, som skal kunne holde til meget.

En bordplade af bambus fås i mange forskellige nuancer, alt efter hvilken type bambus, der er brugt til pladen, og hvordan den er behandlet på fabrikken. Man kan købe bordpladerne færdige, eller man kan få den specialfremstillet, hvis man ønsker at bruge den bambus man selv har stående i haven, eller har andre ønsker i forbindelse med udformningen af bordpladen.

Ofte er bordpladen overfladebehandlet, når du modtager den. Hvis den ikke er det, er det vigtigt at behandle den, før du tager den i brug. Den rå bambus kan nemlig tage imod stød og slag, hvilket kan gøre overfladen grim. For det mest optimale resultat, bør du behandle din bambusbordplade med olie, fordi olien gør den modstandsdygtig og nemmere at rengøre. Olie til bordpladen kan købes i diverse byggemarkeder, eller der hvor din bordplade er lavet.

Først tørres pladen over med en fugtig klud, hvor efter olien påføres. Efter 30 minutter fjernes den overskydende olie. Herefter slibes bordpladen let, og der påføres endnu et lag olie. Til sidst poleres pladen med en bomuldsklud og er efter 24 timer klar til brug.

http://www.bambusudsalg.dk