STAR T HER Rotating Header Image

June, 2013:

Gode elementer ved den helt klassiske damecykel

Står man og skal anskaffe sig en ny cykel, som egentlig bare skal kunne fragte dig den forholdsvise korte afstand der er fra A til B, men også lige kunne svinge ned til dagligvarebutikken, og måske hjem fra veninderne en fredag aften, så kan man med fordel kigge på damecykler. Ikke damecykler generelt, men nærmere betegnet de klassiske damecykler, som er karakteriseret ved at have enten et meget lavt overrør, eller slet intet. Der er altså godt med frirum mellem styr og sæde, og man kan derfor meget nemt og feminint stige af og på, uden kjolen eller nederdelen kommer til at volde noget besvær. Siddestillingen på klassiske damecykler er meget oprejst, modsat de foroverbøjede cykler man ser hver sommer i Tour de Francé. Ved at kunne sidde rankt på cyklen, så slapper man meget af i skuldrene og nakken, og cykelturen kommer derfor også til at virke meget behagelig for overkroppen. Den ophøjede position giver også et godt og grundigt overblik over trafikken og ens omgivelser. Klassiske damecykler fås med lave indstillinger, og er derfor beregnet til kortere ture, og fungerer da også som en stop-and-go cykel. Den slags er altså perfekt til turen ned til købmanden!

Typisk fås klassiske damecykler med 3, 5, eller 7 indvendige gear, så intensiteten er ikke synderlig høj, men det er dét, som er formålet med denne slags damecykler. Cykelpartner.dk forhandler en række damecykler, som fås i mange flotte farver og udformninger, så der er noget for enhver smag.

Støvsugerposer af god kvalitet er vigtigt for din støvsuger

Grundlæggende, så kan man vælge to forskellige slags støvsugerposer til sin støvsuger, lige meget hvilket mærke ens støvsuger har. Der er de originale støvsugerposer og de ikke-originale støvsugerposer, hvilket selvfølgelig mener, at producenterne af støvsugere også laver støvsugerposer til deres støvsugere, og når poserne til de pågældende støvsugere er fra fabrikanten selv, så er der tale om originale støvsugerposer. De ikke-originale, det giver jo lidt sig selv, at disse er fra andre producenter. Lige som der er mange producenter af mælk til ens cornflakes, så er alt mælk i teorien det samme, og sådan er det også med støvsugerposer – dog er der nogle ikke-originale støvsugerposer, hvor kvaliteten ikke er lige så høj som dem producenterne af støvsugerne selv laver, så man skal vurdere selv som forbruger, om hvorvidt man vil købe de originale eller ikke-originale.

Med støvsugerposer forstår man ikke en plasticpose eller en brun papirpose som sidder inden i støvsugeren, og opsamler alt det skidt og snavs man suger op gennem støvsugerrøret. Nu til dags, der er støvsugerposer lavet af et mircrofiber materiale, som egentlig godt kan virke som en blød stofpose. Microfiber materialet gør, at støvet rent ud sagt har bedre mulighed for at ånde; luften som kommer ind i posen kan lukkes ud, uden at støv og skidt følger med. Resultatet bliver en støvsugerposer, som kan indeholde en del mere snavs før, at posen betragtes som værende fyldt. Siden indførelsen af disse microfiber støvsugerposer, så er økonomien omkring støvsugerposer blevet bedre for forbrugerne, fordi støvsugerposer varer længere.

Køleskabe, frysere og amerikaner skabe

Når du skal have afrimet dit køleskab, er der i dagens køleskabe ofte en indbygget afrimer, der egentlig er det samme som et varmelegeme. Det er ikke alle, der ved at varmelegemer til hårde hvidevarer, også indeholder kategorien varmelegemer til køl og frys – men det må man sige, er højaktuel i dag, hvor flere og flere køkkener får amerikaner skabe. De store amerikaner skabe har nemlig også indbygget varmelegemer, og da det er en sliddel, så skal den med tiden udskiftes.

 

Hvad er nu det

 

Har du et lidt ældre køle/fryse skab, der ikke har et indbygget varmelegeme, kan det faktisk lade sig gøre at købe et varmelegeme, som kan løse opgaven. Det skal sættes i en stikkontakt og sættes ind i fryserummet, hvor du gerne vil have afrimet, og så går det noget hurtigere med at få det afrimet.

 

Når du er på udkig efter varmelegemer til hårde hvidevarer, vil du med stor sandsynlighed støde på varmelegemer til ældre køle/frys skabe – og så også finde de elementer, der skal bruges til de nyere køleskabe og frysere, hvor der som standard sidder et varmelegeme.

 

Hvad skal du huske på

 

Det er vigtigt at du har styr på hvilket mærke af køleskab eller fryser du har, hvor gammelt det er, om det er en fordamper komplet med køl du skal have, eller om det er et af de mange andre varmelegemer til hårde hvidevarer du skal finde.

 

Her på www.reservedele.nu – har du alle muligheder for at finde lige præcis det varmelegemer til køleskabe eller frysere du har brug for.

 

Vi gør det let for dig, at finde det helt rigtige element, så kom derfor i gang – find de nye varmelegemer til hårde hvidevarer her.