STAR T HER Rotating Header Image

February, 2013:

SMS-lån

Hvis du står og mangler penge nu, kan lånebehandlingen i banken føles som en uendelighed. En nemmere løsning kan derfor være, at foretage et SMS-lån. Her behøver du ikke tage ned i banken og bruge tid på at tale med bankrådgivere og forklare, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Det eneste der skal gøres, er et par hurtige klik på telefonen. Dagen efter vil pengene stå på kontoen. Et SMS-lån er altså hamrende simpelt – find alt om låntypen på http://www.basiskapital.dk/sms-laan/.

 

Det tager kun få minutter at anmode om lånet. Herefter vil de fleste udbydere sende en mail eller en SMS, som skal bekræftes. Det hele kan ofte klares over telefonen, da mange i dag har smartphones, som gør det muligt at bekræfte mailen på trods af, at man ikke er i nærheden af en computer. Når det er klaret, går der kun få timer før udbyderen har godkendt SMS-lånet. Når lånet er godkendt, kan pengene overføres dagen efter – i sandhed et hurtig lån som disse hvor alt foregår over nettet.

 

Det er ikke muligt at låne store beløber over SMS, men det er kun en fordel, da det betyder, at udbyderen kan bekræfte lånet meget hurtigt. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt mellem de mange forskellige udbydere af SMS-lån, men det er en god idé at være grundig, inden lånet gennemføres. Renterne er meget forskellige, så hvis man laver sin research ordentligt, kan der være mange penge og meget tid at spare på et SMS-lån.

 

Når man skal låne penge over SMS, er der kun et par enkelte krav, som skal opfyldes. Låneren skal være fyldt 20 år og have en fast månedlig indtægt. Udbyderen er nødt til at sikre sig, at disse krav opfyldes, da erfaring viser, at meget unge lånere uden fast indtægt, kan have problemer med at betale lånet tilbage.

 

Held og lykke med dit SMS-lån.

 

Find dit barns første cykel

Din datter kommer hen til dig og vil gerne lære at cykle. Hun har hørt sine veninder henne i skolen tale om det, og nu vil hun også gerne lære det, så hun kan vise sine veninder det. Det er tydeligt at skelne ivrigheden i hendes øjne, og du ønsker også, at hun skal lære det. Selv husker du din egen begejstring over at finde balancen og knække koden med hensyn til at kunne cykle helt selv uden hjælp fra mor eller far.

Mørket har sænket sig udenfor og alle butikkerne er lukkede. Jagten efter en ny cykel til din datter må desværre vente til i morgen, men det er din datter ikke særlig enig i. Ivrigheden efter at komme i gang med at lære at cykle er tilstedeværende og til sidst giver du efter, og åbner computeren. Du har nemlig læst, at man på nettet kan finde et bredt udvalg af børnecykler. Du søger derfor på ‘cykler til børn’ og får en masse hjemmesider frem, som du begynder at kigge igennem sammen med din datter. Næsten lige så hurtigt som du kan finde dem frem, peger hun på mange af de cykler, der popper op på skærmen.   En god ting er det dog, da det giver dig et indtryk af, hvad hun er på udkig efter, hvorfor du nu kan begynde at indsnævre søgningen på børnecykler og finde frem til de forhandlere, som har de bedste og billigste priser på nogle af de pågældende cykler til børn, som din datter pegede på.

Klokken er nu blevet mange og øjnene på din datter er begyndt at blive tunge. Endelig har I fået snævret udvalget af cykler ind til en, som hun er ekstra glad. Nu er der blot tilbage at trykke køb og vente på at pakken bliver leveret til døren …

Permanent makeup til dine bryn

Manglerne dine bryn form og farve? Mangler dine læber smuk optegning og fylde? Eller virker dine øjne trætte? Alt dette kan permanent makeup hjælpe dig med, at lave helt om på. Den permanente makeup sørger for, at du ser fantastisk ud døgnet rundt, hvad enten du dyrker sport, sveder, svømmer eller lige har sovet. Fænomenet er derfor også blevet mere og mere populært, og flere og flere kvinder verden over, vælger at få fortaget disse behandlinger, enten fordi de i forvejen har svært ved at lægge en smuk og perfekt makeup, eller også fordi de ønsker, at spare en masse tid foran spejlet.

Men hvad kan man så få lavet? Der findes mange forskellige behandlingsformer, forskellige teknikker og ikke mindst med forskellige resultater. Inden man starter en behandling er det vigtigt, at både du og din behandler er helt afklaret med hvad dine ønsker er.

Hvis dine bryn mangler form, er det en god idé at få lavet en diskret skygge under dine egne hår. På denne måde ser de altid flotte og lige ud, alt imens det bliver langt nemmere for dig, at rette dine egne bryn fremover. En ny 3D effekt hjælper også dit udseende med at blive så naturligt som muligt, selvom du har benyttet permanent makeup. Her lægger man små streger ind imellem dine egne hår, så det stadig ligner dine egne bryn. På denne måde opnår du både fylde og flot form med et naturligt look. Denne metode er også god til dig, som slet ingen bryn har, eller hvis du har så lyse bryn, at de virker næsten usynlige. Priserne på denne form for behandling varierer meget. Prisen er dog set til omkring 3.800 kr. for både en skyggelægning + en 3D effekt. Denne pris er med to opfyldninger efter første behandling, da farven ofte vil virke usynlig efter første behandling.