STAR T HER Rotating Header Image

November, 2012:

Tre tips til bedre sikkerhed i hjemmet

At føle sig tryg i eget hjem er et privilegium, men hvis du har oplevet et indbrud, kan det vende om på din verden og din dagligdag. Frygten for indbrud mens du er hjemme eller det at overraske en tyv efter en sen dag på arbejde vil stige. Det er bestemt ikke ualmindeligt at det kan komme til at fylde dine tanker i hverdagen.

Tænk hvis du kunne vende utrygheden så det var indbrudstyven der følte sig utryg og ikke længere dig? I en almindelig villa er det bestemt muligt.. For selvfølgelig er der risiko ved at lave et indbrud og jo større du kan gøre denne risiko, des større chance er der for indbrudstyven vil lade dit hus gå forbi.

Hvis du fastlåser alle de redskaber som en tyv kan bruge til at komme ind i dit hjem med, det kan være værkøj, haveredskaber eller en stige, så gør du det svært for tyven at bryde ind. Indbrudssikring af vinduer gør det sværere for tyven at bryde ind. De letteste steder at komme ind er ofte i kælderen. Fortsæt herefter med de indgange som ligger væk fra offentlig vej, f.eks. terrasse og havedøre samt vinduer som vender ud mod din baghave. Vinduer og døre kan underbores, men hvis du sikre dem med låsbare greb skal det smadres helt før tyven kan komme ind og den risiko er også stor, fordi han kan skære sig på glasset i vinduet.

Når nu dine indgange er sikret, så kan du kigge på hvad der ellers kan skabe tryghed. TV overvågning bliver mere og mere almindeligt i private hjem. Ikke nok med at optagelserne fra overvågningen kan bruges i forbindelse med opklaringen, så er de også med til at øge risikoen hos indbrudstyven samt skabe tryghed hos dig og din familie. Hvis du slutter videoovervågningen til internettet kan du logge på den ude fra f.eks. via din mobiltelefon. Og er der ikke tale om falsk alarm, kan du hurtigt anmelde indbruddet til politiet.

Du kan også tilføre noget teknik til at sikre dit hjem, f.eks. en tyverialarm. Både i byggemarkederne og på nettet kan du finde tyverialarmer uden abonnement. Når den er uden abonnement er det altså kun dig selv der bliver alarmeret hvis alarmen går. Er den med abonnement, så vil du udover at have noget service og vedligeholdelse på systemet, også typisk have en form for udrykningsservice. Det vil helt sikkert give dig noget ekstra tryghed når du ved at sikkerhedsvagter rykker ud til din bolig, når alarmen går. Men det kan også være en dyr fornøjelse, f.eks. ved falske alarmer, hvor det ofte er dig der kommer til at betale for udrykningen.

Hvis du laver disse forbedringer på din bolig, så vil det også være nemmere at finde en billig forsikring.

Cykelstole efter behov hos Cykelpartner.dk

Mange børnefamilier bruger cykelstole, når de skal have deres små børn med på cykeltur. Derfor findes der også mange forskellige typer og modeller, som kan sættes forskellige steder på din cykel.  De fleste cykelstole anbefales til børn mellem 1-6 år alt efter stolens størrelse og maksimumvægt.

Hvis man ønsker en cykelstol til dit barn, som sagtens kan sidde selv, kan man prøve et barnesæde fra Bulldog, som kan købes med eller uden beslag. Dette er en nem og simpel udgave af en velkendt barnestol, som man kender dem, og koster nu kun 279,00,- med beslag og 79,00,- uden beslag.

Ønsker man alligevel en almindelig klassisk cykelstol, er en Yepp cykelstol et rigtig godt alternativ. Denne stol passer til de fleste cykler på markedet, da den både kan sidde på cykler med eller uden bagagebærer. Hele stolen er blød og let, og er derfor utrolig behagelig for dit barn, at sidde i. Sikkerheden er helt i top med både 5 punkts sikkerhedssele, fodstøtter der kan justeres, samt det stødabsorberende design. Denne stol er beregnet til børn op til 6 år (max. 22 kg), og er nem at montere. Dog er det vigtigt at have i mente, at der skal købes ekstra beslag, hvis man har planer om at bruge cykelstolen på mere end én cykel. Denne cykelstol fra Yepp har en indbygget lås, så man uden bekymringer kan gå fra cyklen, og der følger naturligvis 2 nøgler med ved købet.

Yepp har desuden lavet en Front model, som skal monteres forrest på cyklen. Denne er dog til børn omkring 3 år, og har en maksimum vægt på 15 kg. Denne model har nogenlunde samme egenskaber med høj sikkerhed og god kvalitet. Derudover er denne model udstyret med en beskyttelsesbøjle.

Begge Yepp modeller findes i mange flotte og spændende farver, og koster lige nu kun 949,00,- på tilbud.

Overvågning i offentlige myndigheder

Offentlige myndigheder skal holde sig inden for samme regler og love som andre erhvervsdrivende, hvad angår videoovervågning. I de områder, hvor almindelige civile mennesker og borgere færdes, skal der være skiltning, hvis der videoovervåges. Det kunne eksempelvis være foran skranken i borgerservice, venteværelser eller lignende. Borgerne skal nemlig have mulighed for at kunne sige nej tak til at blive videoovervåget, og det kan de kun, hvis de rent faktisk ved, at de bliver overvåget.

(more…)