STAR T HER Rotating Header Image

October, 2012:

AdWords optimering

Der er utroligt mange forhold der skal tages højde for når det gælder optimering af AdWords kampagner. Der findes ikke et endegyldigt facit på hvordan en AdWords kampagner optimeres bedst, men der er nogle helt konkrete elementer som bør være til stede. Det er bydende at der bliver taget hånd om både opsætning og at der bliver foretaget en løbende revurdering og optimering af din AdWords kampage, da disse har betydning for hvad du skal betale i klikpris og hvilken placering du får. En AdWords optimering er afgørende for at sikre en bedre placering, større trafik og højere konverteringsrate, der i sidste ende bestemmer hvor stort et udbytte din annoncering giver dig.

AdWords optimering

En måde hvorpå du kan få det meste ud af din AdWords annonce er ved at få foretaget en søgeordsanalyse. Formålet med en søgeordsanalyse er: at sørge for at dine søgeord rammer den rigtige målgruppe, får den ønskede opmærksomhed ved at indtage en god placering i søgeresultaterne, at der er en direkte kobling mellem søgeord og produkt og sidst men ikke mindst, at der er en høj konverteringsrate der gør din AdWords annonce profitabel. En AdWords optimering er altså en nødvendighed, hvis du vil have noget ud af din AdWords annonce og kampagne. Under optimering af Adwords kampagner bliver der taget højde for forhold som sæson, fornyet konkurrence, statistikker over antal søgninger og andre tal der påvirker konverteringsraten. Der bliver kort sagt foretaget en beregning over alle de faktorer der kan være med til at påvirke din AdWords annonce i en positiv eller negativ retning.

Det er vigtigt at revurdere din AdWords kampagne jævnligt for at holde trit med ændringer og udviklinger på markedet. Hvis du vil være med hvor det sker, og gøres dette bedst ved en løbende administration af dine AdWords annoncer. Det kan godt være svært at gennemskue, hvordan du får mest muligt ud af AdWords, her kan det være godt at teame op med en der ved hvordan dette gøres – en der har erfaring og viden omkring AdWords optimering. Denne person kan være en AdWords konsulent. En AdWords konsulent kan hjælpe med at administrere dine AdWords annoncer og tage hånd om alt lige fra søgeordsanalyse, opsætning, optimering til udvikling af nye strategier og meget andet. Ved at lade en der har erfaringer inden for feltet administrere dine AdWords annoncer kan du spare både tid og besvær. Det kan hurtigt komme til at koste knaster hvis ikke man får lavet en overskuelig opsætning og får gjort brug af nogle relevante søgeord. 

Overvejelser om rygestop

At holde op med at ryge  er svært. Det kan tage lang tid da du er blevet afhængig af nikotin. Men selvfølgelig kan det sagtens lade sig gøre, at stoppe med at ryge og der er mere end en måde  du kan gennemføre det på.
(more…)

Cardio træning for begyndere

Konditionstræning styrker dit hjerte og sætter gang din forbrænding. Med relativt enkle cardio øvelser om ugen, vil du se at du nemt taber overfladiske kilo.

Gang
Kom hurtigt og billigt i gang med hjerte-kar øvelser, så gå en lang gåtur.  Det er det bedste udgangspunkt for alle, der netop er begyndt at træne. Du slider dig ikke så meget og belastnings effekten holdes lav men stabil.  Start stille og roligt, så arbejde dig op trinvist til at gå længere og med mere fart. Det er en god idé at finde en kompagnon du kan dyrke motion i fællesskab med og som vil hjælpe med at holde dig motiveret.

Løb
Dette er et trin op sammenlignet med gang. Din krop bliver mere belastet og stresset af løb, og derfor kan det være vanskeligt at starte op og komme ind i en vane. Så opstart altid med hurtig gang, før du flytter op til jogging, især hvis du lige er startet med at motionere.

Cykling
En tur på cyklen er en fantastisk form for hjerte-kar træning. Det giver dig lille belastning på dig og du kan nemt køre i din egen fart. Husk at følge loven og overvej kraftigt en hjelm.

Svømmetur
Alle de store muskler kommer når du svømmer. Så der er klart det er udmattende. Men det belaster stadig minimalt, f.eks. i forhold  løb. Muskelskader, fiberskader og ledskader genoptrænes tit med svømning. Spørg dog din fysioterapeut til råds om deciderede optræningsprogrammer.

Uddeleger ansvaret og hæv kundeservice niveauet

Da jeg bor tæt på en Fakta butik er det rigtig ofte at jeg gør mine indkøb her. Desværre synes jeg at deres slogan ”Vi vil så gerne have at du bliver lidt længere” efterhånden er en rigtig dårlig joke.

(more…)