STAR T HER Rotating Header Image

August, 2012:

Der var engang en drengecykel

Der var engang en drenge cykel der hed Mads. Mads var 8 år gammel og havde en flot grøn og gul farve. Mads tilhørte en dreng som hed Gustav. Gustav elskede sin grønne og gule cykel, for det var nemlig en rigtig drenge cykel! Gustav havde fået sin cykel i fødselsdags gave da han blev 7 år, hans far kom hjem med den om aftenen da han havde fri fra arbejde. (more…)

Eksklusive badebukser til mænd

Der findes et hav af badebukser til mænd, men er man modebevidst og stiller krav til kvalitet og mærke skal man være forberedt på at prisen tilsvarende stiger. Hvad enten man ønsker at tilbringe dagen ved stranden, poolen eller i svømmehallen så har adskillelige designere gjort det muligt at være fashionabel på samme tid. (more…)

Buksedragter – tidsløst modetøj til dig

Mange er interesserede i at klæde sig på sådan, at de først og fremmest ser smarte ud, og har det godt med dem selv. Samtidig vil man ofte også gerne tage sig godt ud i andres øjne. Oven i dét, skal ens tøj afstemmes med lejligheden man har det på til. Jakkesæt på stranden fungerer ret dårligt, medmindre man skal til et bryllup, ligesom badebukser til et forretningsmøde næppe vækker andet end negativ opsigt. (more…)